Forslag 1:
Boller:
500 g hvedemel
50 g margerine (Natuna, Fri, Becel)
2 spsk. sukker
salt
50 g gær
3 dl lunkent vand
Margerinen smeltes og stilles til afkøling indtil den er fingervarm.Gæren udrøres i det lukne vand. Sukkker, salt og den afkølede margerinen tilsættes og til sidst tilsættes melet lidt ad gangen.
Dejen stillles til hævning i 30 min. Formes derefter til 20 boller som bliver stillet til efterhævning et varmt sted i 20 min.
Tænd ovnen på 225 grader.
Bollerne pensles med vand og bages i 8 - 10 min.
Brunsviger
600 g mel
60 g sukker
60 g flydende Becel med grøn låg
50 g gær
1 tsk salt
4 dl lunken soyamælk
Remonce:
150 g flydende Becel med grøn låg
200 g mørk farin
1 spsk. lys/mørk sirup
Varm soyamælken så den bliver fingervarm udrør gæren deri .
Tilsæt sukker, salt og flydende becel.
Derefter tilsætter du melet indtil dejen ikke er klistret mere.Dejen hæver efterfølgende i skålen i 30 min
Beklæd en bradepande med bagepapir og tryk dejn ud i bradepanden
Efterhæver 20 min
Bages ved 225 grader i 12 min elller indtil bunden er lysebrun
Hvis man vil have slik ovenpå kagemanden, kan man putte haribo's Matador mix ovenpå.
Som det sunde slik kan man servere frugter/grøntsager (æbler, ananas, pærer, bananer, meloner, agurker, gullerødder) skåret ud i børnevenlige størrelser.
Inden festen slutter kan man give børnene en slikpose eller måske servere hotdogs.
Hotdogs pølser der ikke inderholder mælk er der gøl og steff houldberg. Ketchup der ikke indeholder mælk er der Bewuais.
Ristet løg der ikke indeholder mælk er der foodline
God fest